Önkormányzati képviselőjelöltek Ferencvárosban

2019. augusztus 26. 11:47 - GabiB

onkori_valasztas_ertesito.jpgAz önkormányzati választáson Budapesten 3 személyt választunk: budapesti főpolgármestert, kerületi polgármestert és kerületen belül, területi egyéni képviselőt. Ferencvárosban 12 területi egyéni választókerület van, és 5 töredékszavazatos listás hely. Azaz a testület a polgármesterből és 17 képviselőből áll. (Jelenleg Bácskai János polgármester és a 4-es számú egyéni választókerület képviselője is egyben, ezért 17 tagú a testület.)

Korábbi írásainkban feldolgoztuk a 2018-as OGY választás, valamint a 2019-es EP választás eredményeit. Területi egyéni választókerületenként (TEVK) és az 53 szavazókör bontásában is láthatjátok, hogyan szavazott a kerület. Emellett írtunk az önkormányzati képviselők feladatairól, juttatásairól is.

Alábbi felsorolásban találjátok az összellenzéki (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik) és a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltjeit. A 12 területi egyéni választókerület (TEVK) sorszáma mellett szereplő utcára, területre utaló nevek fantázianevek, hogy egy kicsit helyhez tudjátok kötni.

  1. Csarnok: dr. Mátyás Ferenc (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik), Gyurákovics Andrea (FIDESZ, jelenleg az 1-es TEVK képviselője)
  2. Bakáts: Takács Krisztián (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik), Zombory Miklós (FIDESZ, jelenleg a 2-es TEVK képviselője)
  3. Tűzoltó-Aldi: Reiner Roland (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik), dr. Kulpinszky Eleonóra (FIDESZ, jelenleg a 3-as TEVK képviselője)
  4. Ferenc tér: Árva Péter (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik), Dr Bácskai János (FIDESZ, jelenleg a 4-es TEVK képviselője)
  5. Lenhossék: Takács Zoltán (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik), Mezey István (FIDESZ, jelenleg az 5-ös TEVK képviselője)
  6. Haller-Nagyvárad: Torzsa Sándor (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik), Kállay Gáborné (FIDESZ, jelenleg a 6-os TEVK képviselője)
  7. Malmok: Szilágyi Zsolt (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik), Balázs Ádám Samu (FIDESZ)
  8. Zwack-City Home: Takács Máriusz (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik), Illyés Miklós (FIDESZ, jelenleg a 8-as TEVK képviselője)
  9. Aszódi: Hammerné Trefán Andrea (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik), Sajó Ákos (FIDESZ, jelenleg a 9-es TEVK képviselője)
  10. József Attila – Ecseri: Hidasi Gyula (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik, jelenleg a 10-es TEVK képviselője), Cseri Balázs (FIDESZ)
  11. József Attila – közép: Csóti Zsombor (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik), Szoboszlay Balázs (FIDESZ), Intzoglu István (független, jelenleg a 11-es TEVK képviselője)
  12. József Attila – Lobogó: Jancsó Andrea (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik), Görgényi Máté (FIDESZ, jelenleg a 12-es TEVK képviselője)

A képviselőjelöltek részletes bemutatkozását a Kálvintól a Nagyvárad térig, azaz az 1-estől a 6-os egyéni választókerületig itt olvashatjátok. Malmoktól a József Attila lakótelepig, azaz a 7-estől a 12-es egyéni választókerületig pedig itt találjátok

Ezen a térképen meg tudjátok nézni, hogy a 12-ből melyik TEVK-be és azon belül melyik szavazókörbe tartoztok. Ha rákattintotok az adott területre megjelenik a TEVK és a szavazókör száma. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kilencbenazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr8615024920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása