Nyári táborok alsósoknak a Kilencben és a környéken

2019. április 08. 09:46 - GabiB

camp1-04-16.jpgTámad a tízhetes nyári szünet. A kerületi általános iskolák szerveznek tematikus nyári napközis táborokat, melyek az olcsóbb árkategóriába esnek. Hova lehet még menni?

Alsósoknak szóló tematikus nyári táborokból összegyűjtöttünk egy csokorra valót a kerületben és a környéken. Hát, nem csak a kerületi lakásárak szálltak el. A nyári napközis táborok is elég húzósak, az olcsóbbak heti 20-30 ezer forintba, az igazán drágák pedig akár 70 ezer forintba is kerülhetnek.

Cserébe van itt minden!Ha a gyerkőcöd Ninjago Kai-jal alszik, akkor mehet legótáborba, vagy akár megtanulhat shurikennel dobni, mint az igazi nindzsák. Ha a jelmondata a „merülés az életem”, akkor szerencsére akad úszótábor is a környéken. És persze ha a tabletet cseni el otthon lépten-nyomon, akkor miért ne lehetne egy hétig megállás nélkül programozónak készülni a „hacker”, robotika, Minecraft vagy a Kodu táborokban.

De emellett: kreatív kangoo, lakásdekor, tánc, sakk, foci, fotózás…..végtelen mennyiségű izgalmas dolog. A konkrét turnusokat a honlapokon megtaláljátok. Itt-ott még elérhetőek az early-bird kedvezmények. Figyelem, az olcsóbb táborok gyorsan betelnek! Írjatok még tippeket, hadd frissítsük a posztot. Nyáron pedig várjuk az értékelő beszámolókat, hogy megoszthassuk. 

Itt találjátok frissített gyűjtésünket (2019.05.04.).

4 komment
Címkék: gyerek suli

A bejegyzés trackback címe:

https://kilencbenazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr1014742871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biolimo87 2019.04.12. 13:12:59

Szia!
Szenzomotoros nyári tábor 3-7év közötti gyerekeknek!
Pacsirta fejlesztő kuckó

GabiB 2019.04.13. 19:51:30

Kedves Kommentelő!
Már a tábor gyűjtés során is rátaláltam a szenzomotoros nyári táborra. Bevallom úgy ítéltem meg, hogy ez ovisoknak van.
(Pl. alvásidőben a nagyobbak iskolafelkészítő feladatokkal foglalkoznak. Meg, hogy egyáltalán van alvásidő...amit egy kisiskolás gyerek "kikér magának"...legalábbis az én családomban :o))
De ha szoktak erre mondjuk elsősök is menni, akkor beteszem. Szoktak?
Köszönöm,
Borbás Gabi

l.lorincz 2019.04.24. 17:14:24

Szia!
Mondjuk én az úszótáborok közül - korábbi tapasztalat alapján - az FTC-set jobbnak tartom, mint a Lobogósat. Bár tudom, hogy vannak, akik nem értenének egyet ezzel. Mindenesetre lehet, hogy idén is mennek a gyerekek. www.fradi.hu/uszas/uszo-szakosztaly/hirek/nyari-uszotabor

Laca
süti beállítások módosítása