2019. októberi programok a Boráros téri és a Börzsöny utcai könyvtárban

2019. szeptember 23. 09:21 - GabiB

boraros_kiallitas.jpgKerületünk két könyvtáráról több cikkben is beszámoltunk. Írtunk egyszerre mindkettőről, illetve külön-külön is a Boráros tériről és a Börzsöny utcairól. Mostantól pedig közzé tesszük a könyvtárak havi programjait.

Fontos információ, hogy mindkét fiókkönyvtárban az önkormányzat támogatásával a IX. kerületi lakcímmel rendelkező kismamáknak és a 70 év alatti nyugdíjasoknak a könyvtári tagság ingyenes. A 70 éven felüliek számára lakcímtől függetlenül a FSZEK könyvtáraiban a tagság díjtalan. A IX. kerületi könyvtárakban is működik a Könyvet Házhoz szolgáltatás, idős vagy mozgásukban korlátozott olvasók számára. Minden alábbi program ingyenes.

A Boráros téri könyvtár 2019. októberi programjai:

Kiállítás: Kovács Bea és Lipták Zsuzsa Ellenfényben című fotókiállítása látható 2019. október 31-ig.

Az Országos Könyvtári Napok keretében: 2019. október 3-án, (csütörtökön) 14 órától a Csillangó Meseműhely Ábelesz-kóbelesz c. népmese előadása látható, sok népzenével, játékkal.

A Délután Alapítvány Társasjáték Klubot működtet a könyvtárban: Várnak minden kedves érdeklődőt, elsősorban nyugdíjast. Kártyázni, társasjátékozni, beszélgetni tea és ropogtatnivaló társaságában. Legközelebbi találkozó: 2019. október 21-én (hétfőn) 14 órától.

A Börzsöny utcai könyvtár 2019. októberi programja:

A Népmese napja alkalmából: Papírszínház. 2019. október 2-án, (szerdán) 16.30-tól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kilencbenazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr8715158570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása